Стоматолог Андрій Півнюк проведе якісну установку вінірів і перевтілення ваших зубів в голлівудську посмішку

Стоматолог Андрій Півнюк проведе якісну установку вінірів і перевтілення ваших зубів в голлівудську посмішку

Кожна людина мріє про сяючу усмішку, щоб щиро сміятися на всі 32 і хвалитися своїми білосніжними зубами. Якщо ваші щелепи не в порядку, і ви хочете змінити хоч що-небудь, ми чекаємо вас в стоматологічному кабінеті PIVNIUK у Вінниці. Сучасні технології естетичної медицини в нашій клініці нададуть можливість зробити вашу посмішку більш здоровою, яскравою і красивою. Найкраще з цим завданням впораються вініри.

Що це таке?

Вініри - це спеціальні тонкі пластинки, виготовлені з кераміки або інших спеціальних матеріалів. Їх прикріплюють до зовнішньої сторони зубів, тим самим створюючи зовнішній шар. Вони служать для приховання естетичних або функціональних проблем. На сьогодні вони стали вдосконаленою альтернативою коронок, незважаючи на безліч відмінностей. Матеріали, свою чергу володіють високою светопускной здатністю, яка дозволяє зубах виглядати натурально і природно. Процедура установки пластин безболісна і забирає не багато часу. Для придбання бажаного результату досить декількох відвідувань у стоматолога Андрія Півнюк.

Для чого ставити вініри?

Вініри точно і стовідсотково імітують зубну емаль, відтворюють анатомічні контури зубної поверхні. Дане рішення надає доктору можливість відкоригувати навіть ланцюжок дефектів. Застосування накладок дозволяє втілити ідеальний зовнішній вигляд зубів. Найпопулярнішими причинами для установки вінірів стали:

  • мало естетична форма зубів;
  • помітні контрастні пломби на фронті ряд зубів, виразні тріщини або відколи;
  • широкі і неохайні зазори межи зубами;
  • порушення емалі, зіпсований колір, який неможливо відбілити хімічним способом;
  • відсутність життєво важливих ферментів після тривалого носіння брекетів, стертість верхнього шару зубів;
  • нездоровий і неправильний прикус, якщо відхилення не дуже значні.

Кращого способи корекції ніж вініри годі й шукати. Ультрасучасні пластинки стійкі до перепаду температур, не вбирають колір від чаю кави і інших фарбувальних напоїв, що не мутніють. Єдиним недоліком виступає необхідність в попередньої обточуванні понад 0,3 мм. Саме цей аспект викликає сумніви у клієнтів, що бажають встановити накладки.

Види, особливості

Стоматологічний кабінет PIVNIUK у Вінниці пропонує три види естетичної стоматологічної допомоги:

  1. Керамічні (порцелянові) вініри. Даний вид пластинок виготовлений з кераміки (кращі варіанти мають на увазі німецького виробника). Їх називають по-різному, зазвичай прямими або ортопедичними. Це найкраще рішення для ваших зубів, оскільки вони виглядають максимально натурально. А правильне використання і дотримання всіх правил, грамотний догляд впливає на зносостійкість матеріалу. Таким чином керамічні накладки можуть прослужити більше 30 років.
  2. Композитні вініри. Для виробництва таких пластинок застосовують спеціальні полімерні композитні матеріали. Їх можна створювати двома способами: прямим або непрямим. Правильний і ретельний догляд забезпечить ефективну службу від 3 до 5 років. Композитні вироби є найбільш доступними за ціною, тому користуються популярністю серед безлічі пацієнтів.
  3. Люмініри. Найтонший вид, головною особливістю якого виступає відсутність потреби в попередньої обточуванні. Вони прикріплюються за допомогою спеціального клею, який не псує зубну поверхню. Даний тип пластинок не впливає на функціональні можливості щелепи, однак додає естетичного зовнішнього вигляду і краси. Вартість Люмініри перевищує інші види накладок. Але при акуратному використанні може прослужити більше 35 років.

Лікар стоматолог Андрій Півнюк забезпечить абсолютно безболісну процедуру установки.

Кому не варто встановлювати вініри?

Найбільш вигідними і об'єктивним рішенням є установка кераміческих пластинок. Вони набагато надійніше композитних, значно дешевше Люмініри і той же час виглядають дуже натурально. Однак, перш, ніж приймати будь-які рішення, необхідно ознайомитися з рядом протипоказань, які важливо врахувати перед процедурою:

  • нездоровий прикус;
  • пародонтит і багато інших стоматологічні хвороби в загостреній стадії;
  • відсутність великої кількості жувальних зубів (більше 6);
  • карієс в запущеній стадії, з ускладненнями;
  • присутність коронок;
  • віддалені попередньо мертві нервові закінчення на передніх зубах;
  • покришені зуби.

Оскільки установка вінірів є дуже важливим кроком, вінницький стоматолог Андрій Півнюк рекомендує врахувати перераховані вище нюанси, з метою уникнути виникнення нових проблем. Важливо також розглянути варіанти позбавлення від багатьох протипоказань. Рішення доступне для вас в будь-який зручний час в стоматологічному кабінеті PIVNIUK в Вінниці, потрібно тільки записатися на попередню консультацію.

Наші переваги

Якщо ви давно мріяли про блискучу усмішку і здорові зуби, ми чекаємо вашого дзвінка. Стоматологічний кабінет PIVNIUK радий вітати нових клієнтів, які потребують допомоги. Будь ви жителем міста Вінниця або Вінницькій області, ви можете відвідати нашу клініку. Засновником є ​​кваліфікований лікар стоматолог Андрій Півнюк , який із задоволенням надасть відмінне і якісне лікування будь-якої зубної проблеми. Щоб записатися на первинне консультування, досить одного дзвінка.