Сучасна стоматологія у Вінниці, лікар стоматолог, який усуне будь-яку зубну проблему і вдосконалить вашу усмішку

Сучасна стоматологія у Вінниці, лікар стоматолог, який усуне будь-яку зубну проблему і вдосконалить вашу усмішку

На жаль, не такий великий відсоток людей може похвалитися дійсно гарними і здоровими зубами. Проблеми в ротовій порожнині виникають з різних причин, будь це погана генетика, нездорова їжа, погано сформований образ або стиль життя, куріння і тому подібні причини. Щоб виправити не найкращу сприятливу ситуацію, що склалася, необхідно періодично відвідувати стоматолога. Після первинного огляду вам призначати подальше лікування, якщо воно необхідне. Однак, точний діагноз може поставити тільки кваліфікований лікар, фахівець в даній області. Лікар-Стоматолог Андрій Півнюк вже більше 10 років активно розвивається в сфері подібних послуг. Якщо ви шукайте свого ідеального дантиста, то ласкаво просимо в стоматологічний кабінет PIVNIUK в Вінниці.

Що таке сучасна стоматологія?

На сьогодні, відмінним показником для стоматологічної клініки служить повноцінний комплекс послуг з лікування, протезування зубів. Ці процеси мають на увазі не тільки профілактичний огляд, а й якісне пломбування дрібних дірочок і цілісне лікування ясен. Статусні кабінети можуть похвалитися ще установкою зубів і належної реставрацією зубного ряду.

Все необхідні операції здійснюються лише після ретельного огляду щелепи пацієнта. Для цього використовуються інноваційні технологічні засоби у вигляді рентгенографії або панорамного знімка обох щелеп. Не обходиться без застосування комп'ютерних програм, які надають візуалізацію результатів подальшого лікування, щоб убезпечити пацієнта, надати якісь гарантії.

Сучасна діяльність стоматологічного кабінету PIVNIUK орієнтується на:

  1. Терапевтичною стоматології. Мається на увазі консервативне лікування зубів, ясен. Найчастіше це ретельна обробка проблем з карієсом будь-якій стадії, установка пломб в вимогливих місцях, лікування каналів, періодонтиту та профілактика пульпіту.
  2. Хірургічна стоматологія. Даний вид процедур зорієнтований на оперативні втручання фахівця. Зазвичай такі втручання обумовлені видаленням зуба.
  3. Протезування. Дуже важливий аспект сучасної стоматології, який передбачає ретельне і естетичне відновлення зіпсованих або зламаних зубів. У класичних випадках, стоматолог Андрій Півнюк рекомендує встановлювати коронки або механічні протези. Після згоди пацієнта він проводить необхідну операцію.
  4. Імплантація. У більшості випадків протезування не обходиться без попередньої установки спеціального стоматологічного імпланта. Він виконує функції зубного кореня, служить основою для майбутньої коронки або протеза. Дана послуга вміщує ще якийсь аспект - нарощування кістки для проведення імплантації (сінут-ліфтинг).
  5. Ортодонтія для дітей і дорослих. Мається на увазі ефективне виправлення прикусу. Після не надто тривалого періоду, клієнт вийде з рівним, красивим поруч зубів. Домогтися такого результату можна за допомогою грамотного підбору і установки брекетів або пластин. З таким завданням впорається лише досвідчений лікар з великим досвідом. Таку стоматологічну проблему рекомендують вирішувати з дитинства, якщо є така можливість. Оскільки з часом зубний і щелепної апарат вже сформується і вносити корективи буде досить складно, а часу відніме куди більше.
  6. Естетична стоматологія. Найпопулярніший вид послуг у всьому світі. Великий попит обумовлений тим, що дозволяє провести своєчасну профілактику зубних захворювань і зберегти посмішку здоровою і сяючою. Дана область включає відбілювання і професійну очистку зубів. При необхідності стоматолог Андрій Півнюк встановить прямі або непрямі вініри, згідно з вищими стандартами якості.

Рівні відвідування стоматолога: як буде проходити лікування?

Якщо ви зважилися все ж пройти обстеження в стоматологічному кабінеті PIVNIUK в місті Вінниця, подальша співпраця буде відбуватися за таким принципом:

  • Запис на прийом. Для отримання первинної консультації професіонала, досить одного дзвінка. Якщо у вас є можливість відвідати клініку з фізичного адресою, вам завжди раді.
  • Перше консультування. Стоматолог Андрій Півнюк проводить ретельний огляд вашої ротової порожнини, при необхідності призначає додаткові види обстежень для встановлення точного діагнозу.
  • Діагностика. Стоматологічний кабінет PIVNIUK надає величезний спектр послуг. Якщо потрібно, ви можете скористатися комп'ютерної топографією, зробити панорамний знімок обох щелеп, отримати якісне обстеження за допомогою внутріоральной камери тощо.
  • Надалі консультуванні може знадобиться комплексна робота з точки зору ортопедичних, терапевтичних спеціальностей.
  • Після установки діагнозу, лікар визначає подальшу роботу і погодить графік з пацієнтом і приступає до роботи.

Наскільки частим буде ваше відвідування клініки залежить від ситуації, в якій ви перебуваєте. Тривалість лікування розраховується після визначення тяжкості самої хвороби і майбутніх процедур.

Наші переваги

Наш стоматологічний кабінет PIVNIUK знаходиться в місті Вінниця, в зручному розташуванні для місцевих жителів або приїжджих з Вінницької області. Засновником є ​​дипломований лікар з відмінним вищою освітою і багатьма роками практики. Ми підберемо індивідуальний курс лікування для вас і будемо супроводжувати вас протягом усього періоду.