Реставрація і лікування зубів в стоматологічній клініці в Вінниці: лікарі професіонали, нові технології, сучасні матеріали

Реставрація і лікування зубів в стоматологічній клініці в Вінниці: лікарі професіонали, нові технології, сучасні матеріали

Лікування карієсу

Карієс вже давно став одним з найпоширеніших зубних захворювань. З ним потрібно боротися ще на початкових етапах його виникнення. Надії на те, що біль пройде сам по собі марні, тому необхідно звернутися до фахівця. Найвідомішими причинами появи карієсу вважаються:

  • недотримання правил гігієни порожнини рота;
  • надмірне вживання цукерок, тістечок та інших солодощів;
  • тісне розміщення зубного ряду.

Розвиток карієсу відбувається за кілька етапів. Перш за все з'являються білі і коричневі плями. Після цього настає поверхнева стадія, вони стають шорсткими, набувають незвичайну фактуру, а зуби стають більш чутливими. Подальший етап призводить до середнього карієсу, який має на увазі утворення порожнини в твердій оболонці зуба. Н у і останній рівень має на увазі розростання хвороби до м'якої частини.

З огляду на цю інформацію стає зрозуміло, що необхідно звернутися до стоматолога Андрію Півнюка ще на ранніх етапах розвитку карієсу. Якщо ви виявите перші симптоми, не зволікайте, приходьте до нас в стоматологічний кабінет PIVNIUK в Вінниці.

Лікування пародонтиту

Ще з малих років усіх дітей привчають до регулярної і ретельної чищенні зубів. Але на жаль, не всі роблять це вчасно і належним чином. Саме неправильна очищення зубів є причиною захворювань ясен та ротової порожнини в цілому.

Щоб уникнути різноманітних хвороб і серйозних ускладнень можна за допомогою спеціальної профілактики, який не так складно дотримуватися. Необхідно проконсультуватися з досвідченим лікарем, щоб він пояснив, як слід правильно доглядати за щелепами. У нашому Стоматологічному кабінеті PIVNIUK вам нададуть достатню кількість інформації, а для зустрічі з доктором, необхідно попередньо записатися на прийом. Крім цього, стоматолог Андрій Півнюк радить проходити процедуру професійної очисти двічі на рік.

З часом в деяких місцях, де накопичується зубний наліт, з'являється зубний камінь. Його важко видалити самостійно, без особливих інструментів. А він робить негативний вплив на загальну естетику зубів. Найгірше, то, що він може зумовити запальні процеси, внаслідок яких виникне парадонтит. Найчастіше це захворювання призводить до масової втрати зубів. У нашій клініці стоматолог Андрій Півнюк подбає про безболісному видаленні зубного каменю, і через мінімальний проміжок часу ви зможете насолоджуватися здоровою і красивою посмішкою.

Лікування пульпіту

Пульпіт можна легко визначити. Головними ознаками є гостра реакція на холодне або гаряче. Саме по собі захворювання на увазі проникнення інфекції в оболонку пульпи. Воно набуває стрімкого розвитку при додаткових негативних факторах у вигляді запущеного карієсу, проявляється гострими і ниючі болями.

У деяких випадках хворобливі відчуття відображаються на шиї, вухах або щелепи, в залежності від серйозності стадії. Якщо вчасно не зупинити зараження, воно кинеться на тканини, які оточують зубний корінь і хвороба переросте в більш серйозну - періодонтит.

Перш за все в стоматологічній клініці в кабінеті PIVNIUK вам введуть знеболювальну речовину. Після цього доктор видалить уражені тканини і обробить спеціальною пастою, нейтралізуючу нерв. Після його видалення, доктор утилізує залишки пульпи і нервових тканин. Зубні канали акуратно і ретельно обробляють спеціальними засобами і просушують. Фінальною стадією лікування є пломбування зуба з попередніми рентгеновимі знімками. Стоматолог Андрій Півнюк точно і якісно запломбирует необхідну ділянку, щоб в подальшому хвороба не нагадувала про себе.

Реставрація зубів

Інноваційні технології і ультрасучасна стоматологічна медицина надає не тільки професійну допомогу в лікуванні ротової порожнини, але і зробити посмішку краще і красивіше. Ми гарантуємо вам чарівну посмішку, яку ви точно отримаєте після застосування новомодних методик по реставрації зубів.

Ніхто не ідеальний, тому від народження зуби у всіх різні. У кого-то вони краще завдяки відмінним генам, а іншим необхідно здійснювати реставрацію. Вікові зміни теж погіршують загальний стан зубів і ясен. щоб откорректіровать швидкі або виправити нерівні форми від природи, фахівці радять вдаватися до послуги реставрації зубів.

За останні кілька років ця процедура набула величезної популярності. Ключовою перевагою виступає комфортабельна ціна, яка набагато нижче, ніж протезування. Реставруються зуби практично не піддаються серйозному впливу, але вирішує такі завдання:

  • утилізує присутність щілин між зубами;
  • коригує нерівні або некрасиві обриси зубів;
  • відновлює відбулися руйнування;
  • повертає зубну емаль;
  • знищує карієс, запобігає його поширення.

Якісна реставрація зубів відновить форму зубів і поверне здоровий колір. Робота стоматолога Андрія Півнюк буде проведена на вищому рівні, тому ви не відрізните реставрується зуб від природного. У нашій клініці вам завжди раді, вам досить зробити лише один дзвінок для запису на перший прийом. Якщо здорова усмішка - то тільки в стоматологічному кабінеті PIVNIUK.