Лікар стоматолог Андрій Півнюк допоможе повернути здорову білизну вашої емалі, відбілювання зубів в місті Вінниця

Лікар стоматолог Андрій Півнюк допоможе повернути здорову білизну вашої емалі, відбілювання зубів в місті Вінниця

Якщо ви давно мріяли про білосніжну усмішку, але ще не зважилися скористатися даною процедурою, у вас з'явився шанс! Стоматологічний кабінет PIVNIUK в Вінниці пропонує ексклюзивні інноваційні способи відбілювання за доступними цінами. Крім цього, ви можете пройти повну діагностику вашої ротової порожнини і дізнатися більше про стан своєї ясна і зубів. Повноцінне лікування, відновлення зубів, протезування - все це і багато іншого буде здійснюватися кваліфікованими лікарями або ж особисто стоматологом Андрієм Півнюком.

Від чого змінюється колір емалі і зубів в цілому?

Безліч чинників впливають на колір зубів або його зміна. В першу чергу на колір емалі безпосередньо впливають продукти харчування, які вміщають фарбувальні засоби. Яскравими представниками є кава, чай, шоколад, чорниця і тому подібна їжа. Шкідливі звички теж чинять негативний вплив на зуби, особливо куріння або інші способи вживання нікотину. Деякі лікувальні склади, медикаменти мають здатність змінювати колір зубів.

Різноманітні генетичні хвороби, травми, мертві нерви зуба або попереднє хибне рішення змінює колір зубної емалі наскільки сильно, що традиційні способи домашнього або професійного відбілювання не допоможуть. У таких випадках необхідно вдатися до процедури реставрації зубів.

З часом, дорослішання і роки дають про себе знати, це відбивається на природному потемнінні зубів. Однак відбілювання в стоматологічному кабінеті PIVNIUK значно поліпшить колір, відкоригує всі недоліки і знову подарує вам сліпучу посмішку.

Сучасні послуги надають різнопланові методики, способи відбілювання. Нинішній ринок навіть пропонує спеціальні відбілюючі пасти, які кожен може придбати в найближчій аптеці. Однак з професійними процесами, особливими лікувальними сумішами, роботою досвідченого стоматолога Андрія Півнюка не зрівняється жодна доступний засіб.

Що таке відбілювання?

Відбілювання зубів - це поширена стоматологічна послуга, яка повертає натуральний колір ваших зубів або освітлює їх на кілька тонів.

Відбілювання вважається безпечним процесом, якщо проводитися професійними стоматологами, в пристойній клініці, з особливими засобами за допомогою інноваційних технологій. Однак є безліч нюансів, які необхідно врахувати.

Перед процедурою освітлення потрібно підготуватися: усунути всі дефекти і привести ротову порожнину в належний стан. Повноцінне лікування, видалення зубних відкладень, карієсу і шліфування можна здійснити в нашому стоматологічному кабінеті PIVNIUK.

Види клінічного відбілювання зубів

Професійне відбілювання в стоматологічній клініці на увазі якісний, ефективний, але не особливо тривалий процес. В середньому, відбілювання зубів під наглядом стоматолога Андрія Півнюка триває близько двох годин.

Для відмінного результату використовується специфічний гель високої концентрації і каталізатор, що впливає на прискорення процесу. Ультрафіолетове, лазерне, теплове випромінювання теж може скоротити час процедури. На фінальних етапах, зуби знову покриваються спеціальним складом, що знижує чутливість.

Є кілька видів відбілювання:

  • Внутрішнє. Дана методика застосовується в разі наголоси, пошкодження або травмування зуба, внаслідок чого він темніє. Спосіб передбачає такі дії: закладення отбеливающего речовини всередину зуба і фіксація кошти за допомогою тимчасового пломбування. Через деякий час необхідно замінити короткострокову пломбу постійною.
  • Альтернативне. Такі процедури призначені для людей без особливих проблем, але бажаючих зробити свої зуби світліше на кілька відтінків.

Існує ще бондинг, який передбачає нанесення білої кварцової смоли на поверхневий шар зуба. Деякі типи вінірів (накладних пластинок) захистять вашу емаль, оскільки стійкі до фарбувальних речовин.

Протипоказання

У певних випадках, вдаватися до послуги відбілювання зубів заборонено. Ось список основних протипоказань:

  • Вагітність, годування грудьми;
  • Пошкоджена емаль;
  • Алергічна реакція на відбілюючі засоби.

Присутні також і інші мінуси, негативні наслідки. Наприклад, підвищена чутливість зубів до холоду, високій температурі або їх перепадів. Освіта мікропор може сприяти руйнуванню емалі і зубів в цілому. Не виключено виникнення больових відчуттів після процедури. В іншому випадку болю будуть тривати протягом декількох днів.

Найгірше ускладнення, яке може викликати клінічне відбілювання - запалення ясен і мови. Подібні виникнувшими проблеми вимагають своєчасних рішень, які ви можете отримати в стоматологічному кабінеті PIVNIUK міста Вінниця.

Які результати варто очікувати?

Після відбілювання зубів у нас, в стоматологічному кабінеті PIVNIUK, ви залишитеся задоволені результатом. Більшість клієнтів чекають, що зуби будуть виблискувати і немов дзеркало показувати їх відображення. Але такого ефекту добитися за медичною допомогою неможливо, оскільки відбілюючі гелі освітлюють зуб всього лише на кілька відтінків. Щоб уникнути зайвого розчарування чи образи, бажано попередньо проконсультуватися зі стоматологом Андрієм Півнюком. Він допоможе підібрати оптимальний спосіб, розповість, який колір емалі ви отримаєте в результаті.