Стоматологічний кабінет PIVNIUK у Вінниці забезпечить професійну гігієну ротової порожнини, чистка зубів, відбілювання

Стоматологічний кабінет PIVNIUK у Вінниці забезпечить професійну гігієну ротової порожнини, чистка зубів, відбілювання

Професійна гігієна ротової порожнини необхідна кожній людині, оскільки самостійно прочистити зуби щіткою на 100% неможливо. Стоматологи стверджують, що навіть тривалі процедури в домашніх умовах залишають деяку кількість бактерій в роті. Для того, щоб навести порядок з зубами, потрібно звернутися до фахівців. Стоматологічний кабінет PIVNIUK у Вінниці здійснить ефективну професійну чистку зубів, прибере зубний камінь, зробить емаль більш гладенькою, що призведе вашу посмішку до сяйва і білизні.

Професійне чищення зубів

Особливе спеціалізоване обладнання, інноваційні методи і технології, професійна робота стоматолога Андрія Півнюк допоможе провести реально ретельну і якісну гігієну ротової порожнини. Спеціаліст рекомендує проводити клінічну чистку регулярно, щоб бактерії не накопичувалися і миттєво зникали.

Перш за все здійснюється первинний огляд, за яким доктор оцінить стан зубів, ясен і уточнить для вас інші моменти. Тільки після цього дантист приступає до очищення. Існує безліч різноманітних методик проведення процедури, але всі вони абсолютно безболісні, нешкідливі. Сам процес забере мінімальну кількість часу, але надасть бездоганний результат на півроку, а то й більше. В кінці зуби покриваються спеціальним лаком або гелем. Головною метою є видалення непотрібних забруднень і профілактика захворювань твердих або м'яких тканин зубів, ясен.

Кому це потрібно?

Якщо у вас не виходить досягти бажаної білизни і чистоти в домашніх умовах, необхідно скористатися послугами професіоналів. Стоматолог Андрій Півнюк допоможе вам позбавитися від:

  • Появи зубного каменю;
  • Додавання нальоту;
  • Перших появ карієсу;
  • Осідання ясна;
  • Неприємного запаху з рота;
  • Парадотіта і тому подібних захворювань;
  • нез'ясовним кровотечі ясен (детальна консультація з дантистом допоможе відшукати причини).

Професійне чищення в стоматологічному кабінеті PIVNIUK стане першим етапом на шляху до повноцінного відбілювання зубів. Процедури такого характеру необхідно відвідувати не рідше, ніж один раз на півроку.

Поговоримо більш детально про типи забруднень і види очищення.

Проблеми, які потребують вирішення

Сучасний асортимент засобів для догляду за порожниною рота представляє великий вибір. Однак жоден з них не прибере залишки щоденної їжі з важкодоступних місць. Всі ці залишки взаємодіють зі слиною, іншими бактеріями і постійно утворюють зубний наліт. Якщо вчасно професійно не знищити його, то це може викликати масу додаткових проблем у вигляді хворих зубів і ясен.

Зубний камінь з'являється внаслідок мінералізації м'якого нальоту, який тривалий час залишається на зубної поверхні. Самостійного позбудеться від нього неможливо, для цього потрібні спеціальні засоби та обладнання. Розміри даної проблеми збільшуються, тому через деякий проміжок часу камінь проникає під ясна, яка, в свою чергу, травмується і запалюється. У гіршому випадку він добирається до кореня і утворює ясенний кишеню. Якщо вчасно не провести професійну гігієну, це може привести до випадання зубів.

Зміна кольору зубної емалі виникають внаслідок харчування і багатьох подібних факторів. Стоматолог Андрій Півнюк поверне зубам вихідний колір у Вінниці.

Види чистки зубів, особливості

Сучасна медицина в стоматологічному кабінеті PIVNIUK в Вінниці пропонує кілька типів послуг ротової гігієни.

  1. Ультразвукова чистка. Даний спосіб передбачає видалення зубного каменю спеціальними інструментами з особливою накладкою, яка випромінює ультразвукові хвилі. Проблемні зони оперативно прочищаються, оскільки відкладення легко знімаються з зубної поверхні. За допомогою даного інструменту можна утилізувати забруднення навіть з підясневих кишень. Для подальшої, але короткочасного захисту від бактерій зуби покривають спеціальним складом. Однак, існують якісь протипоказання:
    • Підвищена чутливість емалі;
    • Хронічні хвороби;
    • Імпланти;
    • Серцеві захворювання;
    • ВІЛ, туберкульоз і тому подібні проблеми.

    Важливо також дотримуватися вікові обмеження - професійну гігієну можна проводити від 18 років.

    1. Лазерна чистка. Більш популярний вид процедури, що має на увазі використання спеціального лазера. Промінь безконтактним шляхом прямує на певний зуб. Молекули води руйнуються, що і призводить до опадання каменю. Щільна структура дозволяє емалі залишатися в недоторканому цілісному стані. В основу даної методики закладено принцип точкового впливу. Однак, попередньо потрібно ізолювати рот, губи і ясна спеціальною прокладкою. Процес триває від 20 до 40 хвилин. Список протипоказань:
    • Вагітність, годування грудьми;
    • Брекети;
    • Проблеми з серцем;
    • Загострені хронічні хвороби.

    Даний вид процедури теж передбачає аналогічні обмеження.

Безліч пацієнтів спантеличені, кокой метод все ж ефективніше і краще. Лікар-Стоматолог Андрій Півнюк стверджує, що кожна послуга ефективна і нешкідлива, але для прийняття рішення, необхідно пройти попереднє обстеження. Після нього, лікар зможе врахувати всі особливості будови зубів, емалі, положення ясен і підбере найбільш підходящий для клієнта спосіб.